Народна медицина: Як приготувати цілющу настоянку з перетинок горіхів
06 жовтень 2021 17:00
738
0
Приготування горіхової настоянки - тривалий процес, але результат того вартий! Показаний напій тим, хто страждає бронхолегеневими та судинними захворюваннями, кого непокоять болі в суглобах або проблеми зі шкірою (дерматити, гнійничкові висипання); також прийом цього напою-ліків позбавить вас від наслідків отруєння, поносу, глистів. Відомі навіть випадки призупинення росту доброякісних і злоякісних новоутворень завдяки лікуванню цією настоянкою. Горіхова настоянка рецепт №1 Інгредієнти: Жменя перетинок волоських горіхів, 0,5 л горілки, 2-3 столові ложки меду. Приготування: Залити сухі горіхові перетинки горілкою, настоювати 2-3 тижні, потім додати мед. Ця смачна настоянка може використовуватися в якості аперитиву (напою, що поліпшує апетит); крім того, вона допомагає при коліті та розладі травлення, а також при мастопатії (приймати по 1 ст. ложці вранці і ввечері за 15 хвилин до прийому їжі). Протипоказана настоянка при гіпертиреозі, виразці шлунка, цирозі печінки, а також алергії на препарати, що містять йод. Горіхова настоянка рецепт №2 Інгредієнти: 30 шт. зелених волоських горіхів, 500-700 г цукру. Приготування: Горіхи наріжте, складіть у дволітрову банку, чергуючи шари горіхів і цукру, поставте на підвіконня з сонячного боку, щоб цукор розчинився, після приберіть на місяць у холодильник (кожні 2-3 дні збовтуючи). Потім настоянку можна перелити в літрову банку. За смаком вона нагадує лікер. Приймати по 1 столовій ложці 3 рази на день при болях у шлунку. Для профілактики захворювань органів травлення - по 1 ст. ложці раз на день перед їжею протягом тижня - 2 рази на рік, навесні та восени. Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|