Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Як зробити... » Страви з гарбуза. Готуємо гарбузовий пиріг із цибулею

Страви з гарбуза. Готуємо гарбузовий пиріг із цибулею


Страви з гарбуза. Готуємо гарбузовий пиріг із цибулею

Гарбуз – універсальний осінній продукт, із якого можна приготувати багато смачних і корисних страв.

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного пирога.



Пиріг із гарбузом і цибулею

Інгредієнти:
Для тіста:
100 г холодного вершкового масла, порізаного кубиками,
200 г борошна,
яйце,
2 ст. л. холодної води,
дрібка солі.

Для начинки:
200 г цибулі-порею,
300 г гарбуза,
50 г вершкового масла,
жменя кедрових горіхів,
сушений майоран за смаком.

Приготування:

Для тіста швидко змішати в комбайні (або за допомогою виделки) усі інгредієнти – так, щоб тісто можна було скачати в кулю. За необхідності можна додати трохи більше води. Довго вимішувати тісто не потрібно – воно стане твердим. Тісто розкачати, викласти у форму й залишити в холодильнику на 30 хвилин.
Цибулю нарізати кільцями, обсмажити в олії до м’якості. Додати гарбуз, нарізаний кубиками, трохи тушкувати, приправити сушеним майораном.

Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді. Додати до овочів. Посолити, поперчити.

Розігріти духовку до 200 °С. Начинку викласти на основу з тіста. Випікати 10-15 хвилин, доки тарт не підрум’яниться. Подавати остудженим або теплим із зеленим салатом. 

Смачного!

Читайте поради у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: