Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » рецепти від Галини Орловської » Як приготувати пісний шоколадний пиріг

Як приготувати пісний шоколадний пиріг


Як приготувати пісний шоколадний пиріг

У цьому пирозі немає ні яєць, ні вершкового масла, ні молока чи сметани. І все одно він вийде дуже смачним, пухким із насиченим шоколадним смаком!
Для пісного шоколадного пирога вам потрібно:
- 3 склянки борошна,
- 2 склянки цукру,
- 1/2 склянки какао,
- 1 чайна ложка солі,
- 2 чайні ложки соди (або 2 чайні ложки розпушувача для тіста),
- 3/4 склянки олії,
- 2 столові ложки оцту,
- 2 пачки ванільного цукру,
- 2 склянки холодної води.

Спочатку змішайте какао і борошно. Потім додайте звичайний і ванільний цукор, сіль, ретельно розмішайте. Погасіть соду оцтом і додайте до борошна (або додайте розпушувач і розмішайте). Влийте олію, розмішайте, влийте холодну воду, добре перемішайте. У вас повинно вийти досить рідке тісто, як сметана.
Форму для випікання (можна глибоку сковорідку) застеліть папером для випікання. Вилийте тісто у форму. Покладіть у розігріту духовку і випікайте 30-40 хвилин. Температура духовки – 180 °С.
Остудіть і вийміть із форми. Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: