До салату з буряка та моркви додайте пікантний маринад
28 листопад 2017 14:57
3 928
0
Рецепт простого овочевого салату, родзинкою якого є особливий пікантний маринад. Свіжа морква і буряк надзвичайно корисні, але вони не всім подобаються. А от приготовані овочі у спеціальному маринаді перетворяться на чудову закуску до будь-яких страв – чи м’ясних, чи рибних. Інгредієнти: 0,5 кг моркви; 0,5 кг буряка; Для маринаду: 4–5 ст. ложок оцту; 3 ст. ложки цукру; 1 ч. ложка солі; 0,5 скл. соняшникової олії; 1 велика голівка часнику; 10 волоських горіхів; 2 ч. ложки насіння кінзи або кмину; по дрібці чорного меленого та червоного пекучого перцю. Приготування: Моркву та буряк потерти на грубій тертці. Приготувати маринад: горіхи і кінзу потовкти у ступці, додати оцет, цукор, сіль, перець, вичавлений часник, перемішувати, доки розтане цукор. Полити моркву й буряк маринадом, ретельно перемішати, покласти гніт, поставити на добу у холодне місце. Перед подачею на стіл викласти закуску в глибокий салатник або в неглибоку миску гіркою. Щедро полити маринадом. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|