Поживний суп з копченою ковбасою та плавленим сирком. Простий рецепт, швидке приготування
27 листопад 2017 19:12
2 831
0
Готувати цей супчик – просто задоволення, не треба годинами варити м’ясо чи кості для бульйону. Головне – заздалегідь підготувати інгредієнти, щоб усе було під рукою. Інгредієнти: 100 г копченої ковбаси; 2 плавлених сирки; 1 морквина; 1 цибулина; 4 картоплини; 1 ст. ложка меленої паприки; 2 ст. ложки томатної пасти; олія або вершкове масло для смаження; сіль, чорний перець, зелень за смаком. Приготування: Поставити на вогонь каструлю з водою (1,5–2 л). Коли закипить, вкинути туди нарізану маленькими кубиками картоплю. Ковбасу порізати соломкою, трішки підсмажити її на розігрітій пательні в невеликій кількості олії або вершкового масла (не пересушити!). Вийняти ковбасу, покласти в каструлю з супом. Дрібно порізати цибулю і підсмажити на тій же пательні, при потребі додати олії чи вершкового масла. Коли цибуля стане прозорою, додати потерту на крупній тертці моркву, смажити на маленькому вогні 7-10 хвилин. Додати мелену паприку, дрібно порізаний часник, томатну пасту, добре розмішати, дати закипіти і буквально відразу ж викласти засмажку в киплячий суп, перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою. Посолити, поперчити. Сирки потерти на крупній тертці, додати в суп. Щоб добре розчинилися, кілька разів ретельно перемішати. Коли сирки повністю розчиняться, а суп побіліє, додати дрібно порізану зелень і вимкнути вогонь. Подавати відразу. Найкраще смакує з грінками, натертими часником. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|