Готуємо сирний суп з білим вином та грінками
13 листопад 2015 23:16
2 218
0
![]() Пропонуємо вам влаштувати вечір французької кухні і приготувати сирний суп з білим вином і грінками. Способів приготування сирних супів безліч, але саме цей готувати досить просто, а з цим рецептом впорається кожен. Готуємо на 4 порції: Загальний час приготування: 30 хвилин. Інгредієнти: Курячий бульйон - 500 мл Сир - 75 г Біле сухе вино - 75 мл Пшеничне борошно - 1 ст. л. Яєчний жовток - 2 шт. Вершкове масло - 30 г Сметана - 2 ст. л. Часникове масло - 1 ст. л. Мускатний горіх (порошок) - на кінчику ножа Петрушка для прикраси Багет - 1 шт. Сіль і чорний мелений перець - за смаком Інструкції 1. Багет наріжте тонкими скибочками, змастіть їх часниковим маслом (якщо його немає, можна змастити оливковою олією та натерти часником) і відправте до попередньо розігрітої духовки на 5-10 хвилин. Масло розтопіть в каструлі середніх розмірів. Додайте борошно і трошки обсмажте. Влийте до каструлі гарячий курячий бульйон. Ретельно помішуйте, щоби не залишилося грудочок. 2. Додайте вино. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть ще протягом 5 хвилин. Після зніміть його з вогню. Сир натріть на тертці і додайте до супу. Перемішуйте блюдо, доки весь сир не розплавиться. 3. Яєчні жовтки з'єднайте зі сметаною. Перемішайте отриману масу і влийте її в суп. Активно все помішуйте. Додайте мускатний горіх. Посоліть і поперчіть. Трохи прогрійте суп. Перед подачею прикрасьте гілочкою петрушки і грінками. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|