Готуємо холодець із коропа з медом
26 жовтень 2017 14:07
4 475
0
Традиційно господині готують хододець із м‘яса. Але цей рецепт дозволяє відійти від правил і приготувати рибний холодець. Сподіваємося, холодець з карпа не тільки прикрасить ваш святковий стіл, але й прийдеться до смаку вашим гостям. Інгредієнти: 1 кг коропа; 20 г желатину; 50 г меду; 50 г зеленого горошку; цибуля, петрушка, сіль, перець,; яйця, морква декору. Приготування: Рибу почистити, нарізати невеликими шматочками, скласти в каструлю, посолити, додати цибулю, петрушку, перець, залити холодною водою і варити до готовності. Відвар, в якому варився короп, процідити, вварити й охолодити. Желатин розчинити у воді, додати до відвару, довести до кипіння та охолодити, потім додати мед. Із коропа вийняти кістки, викласти у тарілку (загальну або порційну), залити відваром, прикрасити горошком, вареним яйцем, кружальцями вареної моркви, охолодити. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|