Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо холодець із коропа з медом

Готуємо холодець із коропа з медом


Готуємо холодець із коропа з медом

Традиційно господині готують хододець із м‘яса. Але цей рецепт дозволяє відійти від правил і приготувати рибний холодець.

Сподіваємося, холодець з карпа не тільки прикрасить ваш святковий стіл, але й прийдеться до смаку вашим гостям.

Інгредієнти:

1 кг коропа;
20 г желатину;
50 г меду;
50 г зеленого горошку;
цибуля, петрушка, сіль, перець,;
яйця, морква декору.

Приготування:

Рибу почистити, нарізати невеликими шматочками, скласти в каструлю, посолити, додати цибулю, петрушку, перець, залити холодною водою і варити до готовності.

Відвар, в якому варився короп, процідити, вварити й охолодити.

Желатин розчинити у воді, додати до відвару, довести до кипіння та охолодити, потім додати мед.

Із коропа вийняти кістки, викласти у тарілку (загальну або порційну), залити відваром, прикрасити горошком, вареним яйцем, кружальцями вареної моркви, охолодити.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: