Готуємо яєчно-грибний паштет з горіхами до сніданку
12 жовтень 2017 17:35
4 341
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт грибного паштету, який за смаковими та поживними зовсім не поступається м’ясному. Найкраще цей паштет готувати звечора, адже час, проведений у холодильнику, йому тільки на користь. Інгредієнти: 5 яєць; 1 склянка ядер волоських горіхів; 200 г печериць; 1 цибулина; 3 ст ложки соняшникової або оливкової олії; 20 г вершкового масла для смаження; чорний мелений перець, сіль на смак. Приготування: Яйця зварити на круто, остудити в холодній воді. Цибулю та часник обсмажити на вершковому маслі. Печериці помити, почистити, порізати дрібно та обсмажити на олії до повного випарування рідини, але не пересмажте, щоб не були надто пересушеними (Печериці можна замінити лісовими грибами, але перед обсмажуванням їх слід відварити у підсоленій воді, а тривалість обсмажування та тушкування збільшити). Почищені волоські горіхи змолоти у блендері або двічі пропустити через м’ясорубку. До змелених горіхів у блендер додати порізані яйця порізані, підсмажену цибулю, печериці, часник, перець, сіль до смаку смаком і ретельно змолоти до однорідного пастоподібного стану. Перекласти в контейнер з кришкою, поставити в холодильник мінімум 2-3 години. Дістати, намастити на скибочку хліба або крекер і подати. На етапі подрібнення у блендері або м’ясорубці до страви можна додати свіжу посічену зелень петрушки. Однак якщо до цієї пряної трави ви ставитесь «прохолодно» – не робіть цього, бо із зеленню виходить принципово інакший смак. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|