Засолюємо капусту "по-в’єтнамськи". Смачний результат вже за добу
05 жовтень 2017 17:04
2 762
1
Квашена за "класичним" рецептом капуста, безумовно, дуже смачна, корисна і знайома нам своїм смаком з дитинства. Але, якщо вам хочеться чогось новенького та екзотичного, спробуйте засолити капусту "по-в’єтнамськи". Інгредієнти: 1 велика капустина; по 5 морквин і цибулин; 1 голвка часнику; 1,5 л води; 0,5 скл. цукру; 2 ст. ложки солі; 1 стручок гострого перцю; 10 горошин чорного перцю; 2 лаврових листки; 1 ст. ложка оцтової есенції. Приготування: Воду, цукор, сіль змішати, додати перець стручок і чорний горошком, лавровий листок, довести до кипіння, зняти з вогню, коли трохи охолоне, додати 1 столову ложку оцтової есенції. Якщо ви любите гострі страви, залиште розсіл настоюватися, не виймаючи гострого перцю. Нашаткувати капусту, моркву і цибулю. Головку часнику вичавити або дуже дрібно порізати. У велику каструлю викласти шарами спочатку капусту, щоб закривала дно, потім моркву, щоб закрила всю капусту, цибулю і трішки часнику. Залити розсолом, потім викласти наступну партію овочів, знову залити розсолом і т.д. За день капусту вже можна їсти. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|