Гарбузові цукати – смачна альтернатива цукеркам
04 жовтень 2017 13:33
6 167
0
Готується гарбузові цукати дуже просто та відносно швидко. Не пошкодуйте зусиль і часу – гарбузові цукерочки з легким ароматом апельсина того варті. Інгредієнти: 1 кг очищеного гарбуза; 1 кг цукру; 1 апельсин; 200 мл води; цукрова пудра. Приготування: Гарбуз порізати на шматочки. Апельсин обдати окропом, порізати, вибрати кісточки, залити киплячою водою і варити 10 хвилин. Цим відваром зі шматочками залити цукор і варити до повного розчинення. Киплячим сиропом залити гарбуз і дати охолонути. Потім варити на повільному вогні до готовності, шматочки гарбуза мають стати прозорими. Уварені шматочки вийняти з сиропу та покласти в духовку нагріту до температури 100-160 °С. Сушити при відчинених дверцятах. Підсушені шматочки гарбуза обсипати цукровою пудрою і скласти в баночку. Готові гарбузові цукати можуть зберігатися у щільно закритій посудині близько 6 місяців. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|