Готуємо печінкову ковбасу власноруч
29 вересень 2017 12:48
3 126
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування печінкової ковбаси, який дозволить вам готувати смачну ковбаску власноруч з якісних інгредієнтів, а не купувати її у магазинах. Ковбаска виходить смачна, ароматна та повністю натуральна. Інгредієнти: 500 г яловичої або курячої печінки; 500 г свинячого сала; 3 зубці часнику; 1,5 скл. борошна (200 мл); 0,5 скл. крохмалю; 5 яєць; 1 стол. ложки сметани; сіль, перець за смаком. Приготування: Печінку помити, очистити від плівочок, нарізати шматочками. Сало розділити на 2 частини. Одну покласти ненадовго в морозильну камеру. Іншу частину порізати на довільні шматки. Порізану печінку і порізане сало пропустити через м’ясорубку або подрібнити в блендері. Примерзле сало дістати з морозилки і порізати кубиками як на салат. Додати у змелений фарш і перемішати. Всипати борошно, крохмаль, влити сметану. Яйця збити віничком чи виделкою і додати до фаршу. Покласти подрібнений часник, посолити, поперчити. Половину фаршу викласти в харчовий пакет, «вигнати» повітря, зав’язати кінець, залишивши трішки вільного місця. Цей пакет покласти ще в один, так само «вигнавши» повітря і щільно зав’язавши, і ще в один. У такий же спосіб запакувати і другу половину фаршу. Всього потрібно 6 пакетів. Поставити на вогонь велику каструлю, налити холодної води і відразу ж (у холодну воду!) опустити пакети з ковбасою. Коли вода закипить, вогонь зменшити і варити 2 години. Готові ковбаси дістати з води, зняти пакети. Повністю остудити. Нарізати скибочками. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|