Готуємо швидкий "жульєн" у булочці
26 вересень 2017 14:03
3 908
0
Хрумкі булочки, нафаршировані курятиною, грибами та сиром – дуже спокуслива і смачна ідея. Інгредієнти: 400 г філе курки чи курячого стегна; 400 г печериць; 200 г сметани; 150 г твердого сиру; 2 цибулини; 6 круглих несолодких булочок. Приготування: Куряче м’ясо відварити в підсоленій воді, дрібно порізати. Цибулю порізати, просмажити на олії. Гриби дрібно порізати, додати до цибулі, обсмажити до готовності. Додати сметану, смажити ще хвилин 15. У булочках зрізати верхи та вибрати серединку. Сир натерти на грубій тертці. Жульєн викласти в булочки, посипати тертим сиром і запікати до зарум’янення. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|