Смачне куряче філе у томатному соусі
14 вересень 2017 16:28
4 392
0
"Порадник" пропонує приготувати досить просту страву з курячих грудок, яка прикрасить ваш обід або вечерю. Інгредієнти: 1 кг курячого філе; 4 великих солодких перця; 2 великих цибулини; 6 зубчиків часнику; 800 г томатів у власному соку (або свіжі помідори очищені від шкірки); 2 ст.л. рослинної олії; сіль і мелений чорний перець за смаком. Приготування: Куряче філе нарізати невеликими шматочками. У сотейнику або каструлі з товстим дном на сильному вогні розігріте рослинну олію. Курятину треба обсмажити до золотистої скоринки (приблизно 2 хв.). Краще, додавати курятину порціями, щоби олія не вистигала. Обсмажену курятину викласти в окрему посудину. Цибулю нарізати півкільцями, часник можна порізати крупно. Солодкий перець нарізати товстою соломкою. Цибулю додати у сотейник і смажити, помішуючи, на середньому вогні близько 5 хвилин. До цибулі додати перець і часник. Смажити, помішуючи, ще 5 хвилин. Додати у сотейник обсмажене куряче філе та помідори (якщо ви використовуєте свіжі помідори, їх треба потовкти). Приправити за смаком. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою, поки перець не стане м’яким (приблизно 25 хвилин). Готову страву можна прикрасити базиліком. Смачного! |
Новость отредактировал Xitron - 14-09-2017, 16:28