Готуємо салат з кабачків з часником та горіхами
07 червень 2017 21:43
3 923
0
У цьому салаті кабачки мають залишаютися твердими, хоч і не сирими. А аромат часнику та смак горіхів надають чудовий смак. Інгредієнти: 3 невеликі молоді кабачки; 0,5 склянки волоських горіхів; 4-5 зубків часнику; 1 чайна ложка цукру; зелень кропу та петрушки 3 столові ложки лимонного соку; чорний мелений перець; сіль; оливкова олія для заправки. Приготування: Кабачки порізати великими шматками (наприклад, кружальця завтовшки 2 сантиметри ріжемо начетверо), посолити. Коли з’явиться сік, злити його. Підсмажити кабачки на сковороді із розігрітою соняшниковою олією на великому вогні – так, щоб вони лише обсмажувалися, а не просмажувалися. Класти на сковороду одним шаром, тому розділити кабачки на кілька порцій. Горіхи подрібнити качалкою на дошці, зелень дрібно порізати, часник подрібнити. Горіхи, зелень, часник, а також сіль, цукор і лимонний сік змішати з оливковою олією. Цю заправку вилити у кабачки, поперчити і обережно перемішати. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|