Як приготувати чізкейк без духовки? А дуже просто
07 червень 2017 13:37
2 680
0
Чізкейки бувають різні, чізкейки можна приготувати по-різному. Пропонуємо вашій увазі рецепти сирних запіканок, які готуються найпростішим способом — без духовки. Для того щоб чізкейк холодного приготування вийшов ідеальної форми, вам знадобиться кругла форма зі зйомним дном і бортами (роз'ємна форма). У таку форму можна спочатку викласти корж для чізкейку (він готується з товченого печива, тому зазвичай його не потрібно запікати в духовці), потім залити сирну масу для чізкейку, все це охолодити, а в кінці зняти дно і бортики форми. Чізкейк холодного приготування готується швидко — на все приготування піде приблизно півгодини. Після цього чізкейк ставиться в холодильник на кілька годин або на ніч. Чізкейк з вишнею Інгредієнти: 1,5 чашки крихт з хрусткого печива, можна шоколадного; третина чашки коричневого цукру; третина чашки білого цукру; 2 чайні ложки лимонного соку; кориця на смак; третина чашки розтопленого вершкового масла; 250 грамів кисломолочного сиру; 500 мл збитих вершків; 500 мл маринованої вишні без кісточок або 350 мл вишневого варення. Приготування: Готуємо корж для чізкейку. У тарілці добре перемішайте крихти, коричневий цукор і корицю. Додайте розтоплене масло, знову добре перемішайте. Викладіть суміш у роз'ємну форму. Поставте в холодильник. У тарілці середнього розміру перемішайте сир та лимонний сік. Додайте збиті вершки і перемішайте суміш за допомогою блендера або міксера. Дістаньте з холодильника форму для чізкейку, вилийте в неї сирну суміш. Зверху викладіть вишню або вишневе варення. Поставте в холодильник мінімум на 5 годин, можна на ніч. Перед тим як подавати на стіл, зніміть дно і краї форми. Чізкейк готовий! Замість маринованої вишні можна взяти мариновані персики, абрикоси, ананаси або що більше подобається. Лимонний чізкейк Інгредієнти: 2 чашки крихт з хрусткого печива; півчашки м'якого масла; 1 столова ложка цукрової пудри; 1 чашка цукру; 80 грамів лимонного желатину; 1 чашка окропу; 200 грамів кисломолочного сиру; 1 баночка (200 грамів) згущеного молока без цукру (або концентрованого молока); ваніль за смаком. Приготування: Спочатку потрібно приготувати корж для чізкейку. Для цього добре перемішайте крихти печива, масло і цукрову пудру. Викладіть суміш у роз'ємну форму, поставте на 10 хвилин у духовку. Запікайте при температурі 175 °С, після чого дістаньте з духовки і охолодіть. Желатин розчиніть в окропі і почекайте, щоб він трохи охолов. У великій тарілці добре перемішайте сир, цукор і ваніль (можна блендером). В іншій тарілці перемішайте молоко і розчинений желатин. Потім з'єднайте вміст обох тарілок, добре все перемішайте. Вилийте сирну суміш в охолоджену форму для чізкейку. Поставте в холодильник хоча б на 4 години. Дієтичний чізкейк Інгредієнти: 1,5 чашки крихт з хрусткого печива; 6 столових ложок кокосовоїолії; 1 столова ложка цукру; півчашки кефіру; 500 грамів кисломолочного сиру; чверть чашки цукрової пудри; 1 столова ложка загусника для випічки; ваніль за смаком; 1 невеликий червоний буряк, відварений, очищенийта нарізаний скибочками; свіжі ягоди за смаком. Приготування: Спочатку потрібно приготувати корж для чізкейку. Для цього добре перемішайте крихти печива, кокосовуоліюта цукор. Викладіть суміш у роз'ємну форму. Кефір, сир, цукрову пудру, буряк, ваніль і загусник складіть в блендер і дуже добре все подрібніть. Вилийте суміш у форму і поставте в холодильник мінімум на 5 годин, можна на ніч. Перед тим як подавати чізкейк на стіл, зніміть дно і бортики форми. Чізкейк вийде красивого червоного кольору (за рахунок буряка). Його можна прикрасити ягодами, збитими вершками або чим-небудь іншим за смаком. Шоколадний чізкейк Інгредієнти: 1,5 чашки крихт з шоколадного печива; півчашки розтопленого вершкового масла; 2 столових ложки вершків жирністю 40%; 2 столових ложки цукру; 1 чашка теплої кип'яченої води; 2 чайних ложки какао; 50 грамів білого шоколаду; 200 грамів кисломолочного сиру; 50 грамів подрібненого чорного шоколаду; ваніль, кориця на смак. Приготування: Спочатку готуємо корж для чізкейку. Для цього розбийте шоколадне печиво на крихти і залийте розтопленим вершковим маслом. Добре все перемішайте і викладіть суміш у роз'ємну форму, в якій буде чізкейк. Поставте форму в холодильник. У каструльку вилийте воду, додайте какао і цукор. Нагрійте рідину на маленькому вогні, додайте молочний шоколад і вершки. Добре все перемішайте і нагрівайте, поки всі інгредієнти не розчиняться. Зніміть какао з плити. Покладіть в блендер сир і залийте його охолодженою шоколадною масою. Перемішайте все блендером до однорідної консистенції. Тепер дістаньте з холодильника форму з коржем і вилийте в корж сирну суміш. Зверху прикрасьте чізкейк чорним шоколадом. Поставте чізкейк в холодильник хоча б на 4 години. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|