Готуємо картоплю по-французьки з грибами
06 червень 2017 13:54
3 255
0
Ця страва давно полюбилася українцям простотою у приготуванні й доступністю, а ще вона дуже смачна й ситна. Картопля по-французьки ‒ ідеальна страва у випадку, якщо до вас раптово завітали гості: можна швиденько поставити деко у духовку і йти розважати гостей, поки страва спечеться. Інгредієнти: 500 грамів м’яса; 6 великих картоплин; 400 грамів грибів; 300 грамів твердого сиру; 2 середні цибулини; майонез; олія; сіль, перець. Приготування: М’ясо ріжемо як на відбивні, кожен шматочок відбиваємо, солимо та перчимо. Картоплю та цибулю нарізуємо кружальцями, гриби ‒ тоненькими пластинками. Сир тремо на тертці. Деко змазуємо олією, викладаємо на нього картоплю й змазуємо майонезом. Зверху викладаємо відбивні, також змазуємо майонезом. Викладаємо цибулю з грибами, робимо тоненьку сіточку з майонезу, посипаємо сиром. Запікаємо у духовці 45-50 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|