Молода картопля, гриби та зелень. Чудове поєднання для запікання
01 червень 2017 16:30
3 162
0
У поєднанні з молодою картоплею та зеленню гриби не просто ситні, а ще й надзвичайно смачні та ароматні. Інгредієнти: 800 г молодої картоплі; 300 г свіжих грибів (можна шампіньйонів); 200 г цибулі; 100 г олії; 100 мл сметани; 3 яйця. зелень, перець, сіль Приготування: Картоплю добре вимити і почистити. Порізати соломкою, підсмажити на олії. Цибулю порізати дрібно, підсмажити на окремій сковороді до золотистого кольору. Порізати гриби, додати до цибулі, смажити, поки не випарується вся рідина. Поперчити, посолити, посипавши рубаною зеленню. Глибоку форму для запікання змастити жиром. Шарами викласти гриби і картоплю. Яйця збити зі сметаною, залити овочі, готувати півгодини у розігрітій духовці, доки зарум’яниться верхній шар. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|