Не поспішайте викидати часникові стрілки
29 травень 2017 16:30
3 581
0
Хто б міг подумати, що часникові стрілки, які зазвичай відразу викидають у сміття, можуть стати справжнісіньким делікатесом! Рецепт досить простий, а сама страва може стати чудовим додатком як до м’яса, так і до молодої картоплі, рису чи макаронів. Інгредієнти: 300 г часникових стрілок; 200 мл. сметани; 1 ст. ложка борошна; сіль, перець; зелень до смаку; олія для смаження. Приготування: Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм’якнуть. Час від часу піднімати кришку і помішувати. Посолити, поперчити. Всипати борошно і перемішати, щоб воно розподілилось рівномірно. Ввести лити до стрілок сметану, довести все до кипіння та загустіння. Всипати посічену зелень (найкраще смакує кріп), ще раз перемішати, протушкувати під кришкою ще хвилин 5-7 та вимкнути вогонь. Подавати часникові стрілки гарячими або охолодженими до будь-якого улюбленого гарніру. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|