Залишилося вчорашнє пюре? Приготуйте картопляні кнедлики
29 травень 2017 13:38
7 066
0
Зазвичай вчоршнє картопляне пюре ніхто не хоче їсти. Та якщо його подати у такому вигляді, розметуть відразу. Бо це красиво і смачно. Інгредієнти: 1,5–1,7 кг картоплі; 0,7 скл. крохмалю; 1 яйце; 1 ч. ложка з чубком солі; 0,5 ч. ложки соди; 200 г твердого сиру; 50–70 г масла. Приготування: Картоплю почистити, зварити до готовності, зробити однорідне пюре, трохи охолодити. Або використати учорашнє пюре. Додати крохмаль, яйце, сіль, соду, вимісити до однорідної консистенції. Зробити з тіста кульки, розплескати, покласти в кожну по 1 ч. ложці тертого або порізаного кубиками сиру, сформувати кульки діаметром 2,5–3 см. Закип’ятити воду, підсолити, вкинути колобки, варити помішуючи 1 хв після того, як закипить вода. Вийняти шумівкою, засмачити маслом, можна посипати подрібненим кропом, подавати гарячим. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|