На ринку з’явилися кабачки? Саме час приготувати кабачковий торт з печерицями
25 травень 2017 21:08
4 246
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт вишуканої та дуже оригінальної овочевої страви. Щоправда з нею доведеться трішечки "повозитися". Але результат того вартий. Загалом найскладніше у приготуванні – приготувати кабачкові коржі. А далі – як то кажуть, “справа техніки”: перемастити, прикрасити і подати до столу! Інгредієнти: 4 молодих кабачки (900 г); 3 яйця; 1 скл. борошна; 2 дрібки соди; 250 г свіжих печериць; 1–2 цибулини; 2 помідори; часник; зелень; 250 г майонезу; 80 г твердого сиру. Приготування: Кабачки почистити і натерти на дрібній тертці або змолоти у блендері. Добре відтиснути сік, додати яйця, сіль і перець, перемішати, всипати борошно, соду, знову все добре перемішати. Спекти або підсмажити на пательні (довго і на малому вогні) 4 товстенькі коржі. Дрібно порізати цибулю та печериці. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, додати гриби. Усе разом тушкувати до випаровування рідини. У майонез вичавити часник, додати зелень і перемішати. Помідори порізати кружечками і трохи обсмажити. Коржі остудити, скласти торт: корж, майонезна суміш, половина грибів, корж, майонез, помідори, корж, майонез, решта грибів, корж. Краї і верх змастити майонезом і прикрасити овочами, тертим сиром і зеленою цибулею. На кілька годин поставити торт у холодильник. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|