Як приготувати "класичний" вінегрет
22 травень 2017 14:14
3 471
0
За що ми любимо вінегрет? Напевно, за простоту приготування та чудовий смак. А чи знаєте ви, що раніше, окрім основних інгредієнтів у салат додавали мочені яблука, сливки, оливки, гриби, шматочки вареного м’яса і навіть оселедець. Таким чином, поняття «вінегрет» – це швидше спосіб приготування, що передбачає мішанину з різних компонентів. Інгредієнти: 3 середні буряки; 4 середні картоплини; 2 морквини; 3 квашені огірки або 300 г квашеної капусти; 1 середня цибулина; 5-6 ложок нерафінованої соняшникової олії; сіль, перець на смак. Приготування: Овочі відварити до готовності, остудити, почистити. Усі відварені інгредієнти порізати не дуже дрібно. Додати порізані огірки та цибулю. Можна додати півсклянки відвареної квасолі. Посолити, поперчити, заправити олією. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|