Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати "класичний" вінегрет

Як приготувати "класичний" вінегрет


Як приготувати "класичний" вінегрет

За що ми любимо вінегрет? Напевно, за простоту приготування та чудовий смак.

А чи знаєте ви, що раніше, окрім основних інгредієнтів у салат додавали мочені яблука, сливки, оливки, гриби, шматочки вареного м’яса і навіть оселедець.

Таким чином, поняття «вінегрет» – це швидше спосіб приготування, що передбачає мішанину з різних компонентів.

Інгредієнти:

3 середні буряки;
4 середні картоплини;
2 морквини;
3 квашені огірки або 300 г квашеної капусти;
1 середня цибулина;
5-6 ложок нерафінованої соняшникової олії;
сіль, перець на смак.

Приготування:

Овочі відварити до готовності, остудити, почистити.

Усі відварені інгредієнти порізати не дуже дрібно.

Додати порізані огірки та цибулю.

Можна додати півсклянки відвареної квасолі.

Посолити, поперчити, заправити олією.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: