Замість окрошки приготуйте узбецький суп Чалоп
19 травень 2017 16:30
2 387
0
Цей холодний узбецький суп традиційно готують на суміші катику (кислого молока) та холодної води. Чалоп дещо нагадує окрошку, тому смакуватиме теплого весняного або літньо дня. Інгредієнти: 0,5 л кислого молока або кефіру; 1 ч. ложка солі, перець; зелень (кріп, петрушка, кінза, базилік, зелена цибуля і часник); пучок редиски; 2-3 огірки; 1 скл. газованої води. Приготування: Овочі і зелень порізати, змішати з водою і кисляком. Додати спеції, поставити у холодильник мінімум на годину. Подавати у піалах. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|