Готуємо пляцок «Кучерявий» з фруктовим повидлом
11 травень 2017 23:49
15 016
0
Пісочне тісто з фруктовим повидлом – найпростіше і найвдаліше поєднання для солодкої випічки. Інгредієнти: 2,5 скл. борошна; 100 г масла чи маргарину; 1 яйце; 1 скл. будь-якого повидла; 0,5 скл. цукру; 0,5 ч. ложки соди; щіпка солі; жир для змазування; Приготування: До маргарину кімнатної температури додати яйце, цукор, збити міксером, додати соду, щіпку солі. Поступово підсипаючи борошно, замісити щільне тісто. Відділити 1/3 частину і покласти на 30 хвилин в морозильник. 2/3 тіста розкатати, викласти на змазане деко. На тісто викласти повидло, рівномірно розподілити по всій поверхні. Дістати частину тіста з морозилки, натерти її на крупній тертці і рівномірно розподілити поверх повидла. Духовку нагріти до 180 °С. Випікати корж 10-15 хв. до зарум’янення верхнього шару. Дістати з духовки, розрізати на квадратики. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|