Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо пляцок «Кучерявий» з фруктовим повидлом

Готуємо пляцок «Кучерявий» з фруктовим повидлом


Готуємо пляцок «Кучерявий»  з фруктовим повидлом

Пісочне тісто з фруктовим повидлом – найпростіше і найвдаліше поєднання для солодкої випічки.

Інгредієнти:

2,5 скл. борошна;
100 г масла чи маргарину;
1 яйце;
1 скл. будь-якого повидла;
0,5 скл. цукру;
0,5 ч. ложки соди;
щіпка солі;
жир для змазування;

Приготування:

До маргарину кімнатної температури додати яйце, цукор, збити міксером, додати соду, щіпку солі. Поступово підсипаючи борошно, замісити щільне тісто.

Відділити 1/3 частину і покласти на 30 хвилин в морозильник.

2/3 тіста розкатати, викласти на змазане деко. На тісто викласти повидло, рівномірно розподілити по всій поверхні.

Дістати частину тіста з морозилки, натерти її на крупній тертці і рівномірно розподілити поверх повидла.

Духовку нагріти до 180 °С. Випікати корж 10-15 хв. до зарум’янення верхнього шару.

Дістати з духовки, розрізати на квадратики.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: