Готуємо ароматну шинку у фользі
30 квітень 2017 13:44
2 752
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт ароматної, ніжної свинини, яка просто тане у роті. Інгредієнти: 2 кг свинячого філе; 6 зубців часнику; 1 ст. ложка приправи для страв-гриль; 1 ст. ложка гострої приправи до м’яса; сіль. Приготування: Філе обмити, обсушити полотняною серветкою. Часник обібрати і порізати уздовж навпіл. Тонким гострим ножем зробити у м’ясі глибокі надрізи й нашпигувати часником. Натерти сіллю, посипати приправами. Накрити харчовою плівкою і відставити на кілька годин. Духовку розігріти до 220 °С. Свинину загорнути у фольгу й запікати 30 хв. Потім зменшити температуру до 180 °С і пекти ще 2-3 години. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|