Простий рецепт чебуреків з м’ясом та зеленою цибулею
25 квітень 2017 23:10
2 961
0
Рецептів приготування чебуреків існує чимало. Цього разу ми пропонуємо вам чи не найпростіший. Але запевняємо смак чебуреків від цього зовсім не постраждає. Інгредієнти: Тісто 500 грамів борошна; 2 склянки води; сіль; Начинка О,5 кілограма свинячо-яловичого фаршу; 1 ріпчаста цибулина; зелена цибуля, кріп, сіль, чорний перець; соняшникова олія для смаження. Приготування: Закип’ятити воду і на цьому окропі з борошном замісити тісто. Посолити його. Поки дуже гаряче, починати місити ложкою. Згодом домісити рукою. Для начинки змішати фарш із натертою цибулиною, додати порізану зелень, посолити, поперчити. Розкачати з тіста кружальце діаметром близько 20 сантиметрів. На половину круга класти фарш, накривати іншою половиною круга і щільно заліплювати. Смажити в олії. Готові чебуреки викладати у каструлю і закривати кришкою, аби вони зм’якли. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|