Готуємо салат з пекінської капусти та копченої скумбрії
20 квітень 2017 22:31
4 086
0
Зазвичай, копчену рибу ми зустрічаємо у салатах не дуже часто. Тому, сподіваємося, цей рецепт викличе у вас додатковий інтерес. Готується цей салат досить швидко та легко, а інгредієнти цілком доступні. Інгредієнти: 1 копчена скумбрія; 0,5 пекінської капустини; по 1 цибулині, морквині і перчині; 3 ст. ложки оцту; по 1 ч. ложці гірчиці та цукру; 5 ст. ложок олії; сіль, перець, зелень. Приготування: Капусту дрібно нашаткувати, цибулю і перець порізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. Скумбрію почистити від шкірки і кісток, філе порізати шматочками. Приготувати заправку: гірчицю, цукор, сіль, перець, оцет і олію збити до утворення однорідної емульсії. Змішати усі овочі, рибу і заправку, готовий салат притрусити січеною зеленню. За бажанням, салат можна прикрасити сіткою з майонезу, огірками та креветками. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|