Готуємо курячі котлети з сиром та болгарським перцем
19 квітень 2017 22:23
4 833
0
Пропонуємо вам рецепт приготування ніжних, ароматних та ще й красивих курячих котлеток. А ще почитайте кілька корисних порад, які зроблять ваші котлети ще смачнішими. Інгредієнти: 0,5 кілограма курячого філе; 150 грамів твердого сиру; 150 грамів білого хліба; 1 яйце; 2 штуки болгарського перцю; 1 цибулина; 2 зубки часнику; зелень; сіль, чорний мелений перець; борошно для панірування. Приготування: Куряче філе перекрутити через м’ясорубку. Хліб розмочити у теплому молоці, відтиснути і додати до м’яса. Цибулину стерти на найдрібнішу тертку, сир – на грубу. Перець дрібно порізати. Усе з’єднати, вбити яйце, додати подрібнені часник і зелень, посолити і поперчити. Добре вимішати і вибити фарш. Формувати з нього котлети, панірувати у борошні і смажити на олії з обох боків. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|