Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо курячі котлети з сиром та болгарським перцем

Готуємо курячі котлети з сиром та болгарським перцем


Готуємо курячі котлети з сиром та болгарським перцем

Пропонуємо вам рецепт приготування ніжних, ароматних та ще й красивих курячих котлеток.

А ще почитайте кілька корисних порад, які зроблять ваші котлети ще смачнішими.

Інгредієнти:

0,5 кілограма курячого філе;
150 грамів твердого сиру;
150 грамів білого хліба;
1 яйце;
2 штуки болгарського перцю;
1 цибулина;
2 зубки часнику;
зелень;
сіль, чорний мелений перець;
борошно для панірування.


Приготування:

Куряче філе перекрутити через м’ясорубку.

Хліб розмочити у теплому молоці, відтиснути і додати до м’яса.

Цибулину стерти на найдрібнішу тертку, сир – на грубу.

Перець дрібно порізати. Усе з’єднати, вбити яйце, додати подрібнені часник і зелень, посолити і поперчити. Добре вимішати і вибити фарш.

Формувати з нього котлети, панірувати у борошні і смажити на олії з обох боків.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: