Готуємо "Лагман". Суп і рагу за одним рецептом
18 квітень 2017 11:04
2 499
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт середньоазійської страви, яку одночасно відносять і до перших страв, і до других. А регулювати цей процес можна за допомогою м’ясного бульйону. Коли його багато – це суп, а коли мало – це рагу. Отже для приготування супу "Лагман" нам знадобиться. Інгредієнти: 500 грамів телятини; 300 грамів локшини; 1,5 літрів м’ясного бульйону; 2 помідори; 2 болгарські перці; 1 цибулина; 3 столові ложки олії; 2 зубці часнику; пучок петрушки; мелений чорний перець; сіль. Приготування: М’ясо промити, порізати невеличкими кубиками і підсмажити до золотистого кольору з обох боків. Для цього краще м’ясо смажити невеличкими порціями, а сковорідку обрати глибоку, з високими бортиками. Перець помити, очистити від серединки з насінням і порізати невеличкими кубиками. Помідори помити, ошпарити кип’ятком, зняти шкірку і порізати кубиками. Цибулю почистити, помити і порізати невеличкими шматочками. У сковорідку до м’яса додати порізані помідори, перець і цибулю, все акуратно перемішати, смажити на середньому вогні, постійно помішуючи, приблизно 7 хвилин. М’ясний бульйон підігріти і влити в сковорідку до м’яса з овочами, довести до кипіння, зменшити вогонь і залишити на годину варитись. Локшину відварити до готовності, процідити і залишити в друшляку, щоб стекла зайва волога. Підготувати глибоку тарілку, покласти трішки готової локшини та залити бульйоном з м’ясом і овочами. Часник і петрушку дрібненько порізати і додати в суп. Подавати суп дуже гарячим. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|