Приготуйте до кави смачний “Торф’яний пиріг”
04 квітень 2017 21:31
5 664
0
Естонський сирник, або як його ще називають “торф’яний пиріг”, готується доволі швидко і так само швидко зникає, бо дуже смачний. Інгредієнти: 500 грамів кисломолочного сиру; 400 грамів борошна; 350 грамів цукру; 250 грамів вершкового масла; 100 грамів сметани; 4 курячі яйця; 4 столові ложки какао; 3 столові ложки крохмалю; ванільний цукор. Приготування: Вершкове масло розім’яти, додати 150 грамів цукру і добре розтерти. Борошно просіяти, додати какао і перетерти з вершковим маслом щоб утворилися шоколадні крихти. Кисломолочний сир перемішати з цукром (200 грамів), додати курячі яйця, сметану і ванільний цукор. Все збити за допомогою блендера до однорідності. Додати крохмаль і ретельно вимішати. Форму для запікання застелити пергаментом, змазати вершковим маслом і викласти частину шоколадних крихт, на них обережно вилити начинку з кисломолочного сиру, а поверх сирного шару висипати шоколадні крихти, що залишились. Поставити в розігріту духовку і випікати 50 хвилин при температурі 180 ºС. Естонський сирник готовий. Чудово смакує з гарячою кавою. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|