Як запекти коропа у майонезно-гірчичному соусі
06 листопад 2015 00:09
7 902
0
![]() Запікання риби під яким-небудь маринадом або соусом дозволяє зберегти її специфічний смак і аромат. Важливо не перестаратися в добавках, щоб риба залишилася соковитою і все-таки рибою, а не чимось іншим. Зауважимо, що деякі сорти риби краще поєднуються з овочевими добавками, в той час як інші – смачніші з вершками і яйцями. А ми пропонуємо вам рецепт запеченого коропа у майонезно-гірчичному соусі Інгредієнти: На 6 порцій нам знадобиться: Короп – 1 кг. Майонез легкий – 100 г. Гірчиця – 2 чайних ложки. Кріп сушений – за смаком. Морква – 2 шт. Цибуля – 2 шт. Починаємо готувати: Підготуйте рибу: необхідно очистити від луски, випатрати, добре промити. Натерти з двох сторін сіллю та чорним перцем. Готуємо соус: змішуємо майонез з гірчицею та додаємо сушений кріп. Цибулю і моркву нарізаємо досить крупно. Деко необхідно застелити фольгою, викласти на неї цибулю і моркву, посолити їх, поперчити та полити олією. На овочі викладаємо рибу, змащуємо її майонезно-гірчичним соусом, щільно упакувуємо у фольгу (щоб вийшов своєрідний пакет) та відправляємо у розігріту духовку. Приблизно через пів години рибу треба розкрити та запекати до рум'яної скоринки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|