У піст приготуйте Лаханорізо
03 квітень 2017 20:42
2 890
0
Лаханорізо – це страва грецької кухні, у якій чудово поєднуються капуста та рис. Ця страва чудово підійде, якщо ви тримаєте піст. Ну, а якщо не тримаєте – ніщо не заважатиме вам додати до неї смаженої ковбаски. Інгредієнти: 500 г капусти; 1 цибулина; 3 невеликі морквини; по 100 г томатного соку та олії або масла; 3/4 скл. рису; петрушка, сіль, перець, коріандр, зелена цибуля. Приготування: Нашаткувати капусту більшими шматками, моркву порізати кружечками завтовшки 0,5–1 см, цибулю – великими кубиками. Підсмажити на олії чи маслі моркву та цибулю, потім вкинути капусту. Смажити на найбільшому вогні, доки почне змінювати колір, влити томатний сік, додати спеції та сіль, перемішати, зменшити вогонь до мінімуму. Додати промитий рис та долити удвоє більше, ніж рису, води. Закрити кришкою і тушкувати до готовності рису. Перед подачею страву посипати зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|