Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо легкий весняний суп з черемшею

Готуємо легкий весняний суп з черемшею


Готуємо легкий весняний суп з черемшею

Черемша, дикий часник або ведмежа цибуля – це все одна і та ж рослина, яка з’являється в лісі ранньою весною.

Ви, напевно, звикли готувати з черемшею салати, а ми пропонуємо вам рецепт, як приготувати із неї суп.

Інгредієнти:

300 грамів картоплі;
300 грамів черемші;
2 цибулини;
2 морквини;
3 столові ложки вершкового масла;
1 літр курячого бульйону;
мелений чорний перець;
сіль.

Приготування:

Листя черемші помити і просушити, порізати невеликими шматочками.

Картоплю помити, почистити і порізати невеликими кубиками.

Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.

Цибулю почистити і порізати дрібно.

На розігріту сковорідку з олією покласти цибулю і смажити на середньому вогні до золотистого кольору, постійно помішуючи.

Додати до цибулі моркву, перемішати і смажити, помішуючи, на маленькому вогні ще 10 хвилин.

В каструлю вилити курячий бульйон і довести до кипіння, покласти картоплю і варити 10-15 хвилин, після чого додати смажену цибулю з морквою, перемішати.

Порізану черемшу покласти в каструлю, поперчити, посолити, добре перемішати і варити близько 15 хвилин на середньому вогні.

Подавати зі сметаною та свіжою зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: