Готуємо легкий весняний суп з черемшею
29 березень 2017 18:00
2 592
0
Черемша, дикий часник або ведмежа цибуля – це все одна і та ж рослина, яка з’являється в лісі ранньою весною. Ви, напевно, звикли готувати з черемшею салати, а ми пропонуємо вам рецепт, як приготувати із неї суп. Інгредієнти: 300 грамів картоплі; 300 грамів черемші; 2 цибулини; 2 морквини; 3 столові ложки вершкового масла; 1 літр курячого бульйону; мелений чорний перець; сіль. Приготування: Листя черемші помити і просушити, порізати невеликими шматочками. Картоплю помити, почистити і порізати невеликими кубиками. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Цибулю почистити і порізати дрібно. На розігріту сковорідку з олією покласти цибулю і смажити на середньому вогні до золотистого кольору, постійно помішуючи. Додати до цибулі моркву, перемішати і смажити, помішуючи, на маленькому вогні ще 10 хвилин. В каструлю вилити курячий бульйон і довести до кипіння, покласти картоплю і варити 10-15 хвилин, після чого додати смажену цибулю з морквою, перемішати. Порізану черемшу покласти в каструлю, поперчити, посолити, добре перемішати і варити близько 15 хвилин на середньому вогні. Подавати зі сметаною та свіжою зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|