Весняний салат з пекінською капустою та курятиною
22 березень 2017 22:18
3 601
0
Зовсім простий у приготуванні, цей салат принесе аромат весни та приємно здивує смаком Інгредієнти: 300 г пекінської капусти; 1 куряча грудка; 1 огірок; 4 яйця; пучок зеленої цибулі; свіжа зелень; сіль, перець; майонез за смаком. Приготування: Яйця зварити накруто. Курячу грудку відварити в підсоленій воді. Пекінську капусту пошаткувати, зелену цибулю дрібненько порізати, огірок – соломкою. Відварену грудку і яйця нарізати кубиками. Всі інгредієнти змішати, додати сіль, перець, заправити майонезом. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|