Готуємо "Червону ікру" з оселедця та моркви
17 березень 2017 16:30
3 138
0
Пропонуємо вашій увазі чудову закуску із серії «дешево та сердито». Мінімум компонентів – максимум смаку та задоволення. Така закуска прикрасить навіть святковий стіл, але тоді, щоби не шокувати гостей, скажіть їм, що це оселедцеве масло. Інгредієнти: 2 оселедці; 2-3 варені морквини; 100 г вершкового масла; 1 плавлений сирок. Приготування: Почистити оселедець, зняти шкірку і видалити усі кісточки. Варену моркву очистити від шкірки (чим більше моркви, тим насиченіший буде «ікорний» колір, але гостроти менше). Оселедець і моркву пропустити через м’ясорубку. Охолоджене масло та сирок натерти на грубій тертці. Ретельно вимішати усі подрібнені інгредієнти і поставити в холодильник мінімум на 2 години. Мастити на хліб або крекер і подавати на широкій тарілці або таці, прикрасивши зеленню або фігурними шматочками моркви. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|