Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Кекс “Зимова вишня” чудово смакує навесні та у піст

Кекс “Зимова вишня” чудово смакує навесні та у піст


Кекс “Зимова вишня” чудово смакує навесні та у піст

Людям, які тримають піст, іноді теж хочеться чогось смачненького і солоденького. Поєднання шоколадного смаку з вишневою кислинкою – якраз те, що треба!

Інгредієнти:

400 г заморожених (або консервованих) вишень;
2 ст. ложки какао-порошку;
2 ст. ложки меду;
2 скл. борошна;
1 ч. ложка розпушувача для тіста;
½ склянки олії;
1 скл. цукру;
½ ч. ложки ванільного цукру;
¼ ч. ложки солі;
цукрова пудра для посипки.

Приготування:

Розморозити вишню. Сік, що утворився, перелити в склянку. До соку долити теплої води, щоб загалом вийшла повна склянка.

Борошно просіяти, додати розпушувач і какао-порошок.

Окремо змішати мед, олію, сіль, цукор, ванільний цукор, влити вишневий сік. Добре вимішати. Додати вишні, перемішати, щоб ягоди розташувалися тісті рівномірно.

Вилити тісто у змащену жиром та припорошену борошном форму для кексу. Випікати при 180 °С 50-60 хв. Перевірити готовність зубочисткою.

Готовий кекс дістати з форми і притрусити цукровою пудрою.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: