Кекс “Зимова вишня” чудово смакує навесні та у піст
10 березень 2017 19:52
3 893
0
Людям, які тримають піст, іноді теж хочеться чогось смачненького і солоденького. Поєднання шоколадного смаку з вишневою кислинкою – якраз те, що треба! Інгредієнти: 400 г заморожених (або консервованих) вишень; 2 ст. ложки какао-порошку; 2 ст. ложки меду; 2 скл. борошна; 1 ч. ложка розпушувача для тіста; ½ склянки олії; 1 скл. цукру; ½ ч. ложки ванільного цукру; ¼ ч. ложки солі; цукрова пудра для посипки. Приготування: Розморозити вишню. Сік, що утворився, перелити в склянку. До соку долити теплої води, щоб загалом вийшла повна склянка. Борошно просіяти, додати розпушувач і какао-порошок. Окремо змішати мед, олію, сіль, цукор, ванільний цукор, влити вишневий сік. Добре вимішати. Додати вишні, перемішати, щоб ягоди розташувалися тісті рівномірно. Вилити тісто у змащену жиром та припорошену борошном форму для кексу. Випікати при 180 °С 50-60 хв. Перевірити готовність зубочисткою. Готовий кекс дістати з форми і притрусити цукровою пудрою. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|