Готуємо пісний майонез з горіхів
09 березень 2017 21:05
3 391
0
У період Великого посту, коли вживати в їжу дозволено лише продукти нетваринного походження, під табу також потрапляє і майонез – улюблений багатьма соус. У такому разі виручить пісний майонез, наприклад, із горіхів. Інгредієнти: 1 скл. волоських горіхів; 0,5 скл. рафінованої олії; 0,5 скл. кисло-солодкого яблучного соку; сіль. Приготвання: У блендер всипати горіхи і змолоти так, щоб утворилася однорідна кашка і горіхи почали віддавати жир. Не вимикаючи блендер, всипати сіль і повільно вливати олію. Наприкінці влити яблучний сік. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|