Грузинське лобіо з печерицями – це смачно та поживно
02 березень 2017 20:57
4 696
1
Рецепт цієї грузинської страви має сподобатися шанувальникам квасолі. Страва виходить ніжною на смак і водночас дуже поживною. Шанувальникам гостренького радимо додати трішки гострого перцю – ця спеція дуже вдало відтіняє смак квасолі. Нагадуємо, якщо зварити квасолю заздалегідь, то часу на приготування лобіо знадобиться зовсім небагато. Інгредієнти: 1 склянка сухої квасолі 500 грамів печериць 2-3 середні цибулини 2-3 свіжі помідори Приготування: Попередньо зварити квасолю. Гриби почистити, порізати та підсмажити. Окремо підсмажити цибулю, до неї додати помідори. Ще трохи потушкувати. Тоді покласти квасолю та гриби. Посолити. Усе тушкувати хвилин 15-20. Наприкінці покласти часник, зелень. Подавати гарячим. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|