Чотири рецепти універсальних заправок для салатів
04 листопад 2015 16:05
2 871
0
![]() "Завжди додавайте заправку перед самою подачею салату на стіл. Я обожнюю робити заправку в баночках з-під джему: в них можна розгледіти, чи змішалися компоненти, їх зручно збовтувати, а залишки можна в тій самій банці відправити на зберігання у холодильник. Тут я даю чотири основні рецепти заправок, якими можна поливати дуже багато салатів. За винятком заправки з йогуртом, всі вони складаються з трьох частин олії та одної частини кислоти, тобто оцту або лимонного соку ", – розповідає відомий кухар Джеймі Олівер. Французька заправка Необхідно очистити та дрібно порубати півзубчика часнику. Візьміть банку помістіть в неї часник, 1 ч. л. не гострої гірчиці, 2 ст. л. білого або червоного винного оцту і 6 ст. л. оливкової олії extra virgin, додайте трошки морської солі і свіжозмеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть. Заправка з йогуртом Налийте в банку 6 ст. л. йогурту, 2 ст. л. білого або червоного винного оцту і 1 ст. л. оливкової олії extra virgin, додайте дрібку морської солі і свіжозмеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть. Лимонна заправка Налийте в банку 6 ст. л. оливкової олії extra virgin, додайте дрібку морської солі і свіжозмеленого чорного перцю. Вичавіть туди ж сік 1 лимона. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть. Заправка з бальзамічним оцтом Налийте в банку 6 ст л. оливкової олії extra virgin і 2 ст. л. бальзамічного оцту, додайте дрібку морської солі і свіжомеленого чорного перцю. Закрийте кришкою і гарненько потрясіть. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|