Готуємо ніжне куряче філе у вершковому соусі
24 лютий 2017 16:30
3 405
0
Куряче філе – корисне, дієтичне м’ясо, яке, до того ж, швидко готується. Рецептів приготування курячого філе дуже багато, але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати куряче філе у вершковому соусі з печерицями. Інгредієнти: 600 грамів курячого філе; 200 грамів печериць свіжих або консервованих; 200 грамів сметани або майонезу; 150 грамів твердого сиру; 2 столові ложки вершкового масла; 2 зубці часнику; 1 цибулина; сіль і перець до смаку. Приготування: Печериці порізати і обсмажити на вершковому маслі до готовності, посолити і поперчити. Все ретельно вимішати. Якщо у вас консервовані печериці, їх не потрібно вже смажити, а лише порізати на шматочки. Форму для запікання змазати вершковим маслом і викласти куряче філе, яке потрібно розрізати навпіл, посолити і поперчити. За бажанням можна додати свої улюблені приправи. На філе викласти порізані печериці, а також цибулю, порізану тонкими напівкільцями. Подрібнити часник і перемішати його зі сметаною. Отриманою сумішшю змастити цибулю і посипати все потертим на дрібній тертці сиром. Форму для запікання розмістити в розігріту до 180 ºС духовку приблизно на 40 хвилин. Час запікання залежить і від розміру курячого філе, тому варто спостерігати за процесом приготування. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|