Готуємо коропа з медом у пиві
24 лютий 2017 13:03
2 817
0
Риба виходить надзвичайно ніжною, із тонким ароматом хмелю. Під час готування алкоголь випаровується, тому про градуси можете не хвилюватися. Інгредієнти: 1 кг коропа; 50 г вершкового масла; 2 цибулини; 1–2 корені петрушки; 2 морквини; 1 ч. ложка меду; сіль, спеції; 1–2 скл. світлого пива. Приготування: Підготовленого коропа нарізати середніми шматками, видаливши з нього якомога більше кісток. У неглибоку каструлю, дно і стінки якої змащені маслом, укласти шматки риби, нарізані овочі, додати спеції і розчинений у воді мед. Все це залити пивом. Довести суміш до кипіння і варити 6–8 хв. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності риби. Готову рибу укласти на тарілку, прикрасити вареними овочами і зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|