Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо коропа з медом у пиві

Готуємо коропа з медом у пиві


Готуємо коропа з медом у пиві

Риба виходить надзвичайно ніжною, із тонким ароматом хмелю. Під час готування алкоголь випаровується, тому про градуси можете не хвилюватися.

Інгредієнти:

1 кг коропа;
50 г вершкового масла;
2 цибулини;
1–2 корені петрушки;
2 морквини;
1 ч. ложка меду;
сіль, спеції;
1–2 скл. світлого пива.

Приготування:

Підготовленого коропа нарізати середніми шматками, видаливши з нього якомога більше кісток.

У неглибоку каструлю, дно і стінки якої змащені маслом, укласти шматки риби, нарізані овочі, додати спеції і розчинений у воді мед. Все це залити пивом.

Довести суміш до кипіння і варити 6–8 хв. Потім, зменшивши вогонь, варити до готовності риби.

Готову рибу укласти на тарілку, прикрасити вареними овочами і зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: