Готуємо картопляні галушки з грибами "по-мисливськи"
22 лютий 2017 22:00
7 225
0
Пропонуємо вашій увазі зовсім неважку у приготуванні страву, яка принесе максимум задоволення та смаку. Вважаємо, що цей рецепт стане у пригоді в дні посту, коли м’ясні страви обмежені, а енергію для повноцінного існування черпати звідкись потрібно Картопля і заморожені гриби або печериці – от майже все, що потрібно. Інгредієнти: 300–350 г картоплі, відвареної "у мундирі"; 200 г грибів; сіль, перець до смаку; 1 ст. ложка крохмалю; 100–200 г борошна; 3 ст. ложки соняшникової олії; 1 цибулина; 2 зубці часнику. Приготування: Картоплю почистити і ще теплою протерти через сито або потовкти. Змішати з крохмалем, посолити й поперчити. Гриби (краще лісові, але можна і шампіньйони) відварити і дрібно порізати або пропустити через м’ясорубку з великою решіткою, посолити і поперчити. Змішати картоплю з частиною грибів і поступово додавати борошно (100–150 г). Тісто має бути м’яким і не прилипати до рук. Скачати з тіста тонкі валики, порізати їх, щоб утворилися галушки близько 1 см завтовшки. Обсмажити подрібнену цибулю та гриби в олії, вичавити часник. Відварити галушки в підсоленому окропі 3–5 хв після спливання. Вийняти шумівкою на тарілку, перемішати з підсмаженою цибулею і грибами. Прикрасити листком салату і тертою морквою. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|