Запікаємо скумбрію з овочами у фользі
14 лютий 2017 22:10
6 592
0
Рецепт запеченої скумбрії дуже простий та невибагливий. Тому, сподіваємося, він сподобається тим, хто полюбляє смачно поїсти, але не готовий витрачати багато часу на приготування. Тож цього разу пропонуємо приготувати скумбрію з овочами у духовці. Інгредієнти: 4 скумбрії; 150 грамів твердого сиру; 3 морквини; 4 цибулини; 3 столові ложки майонезу; 3 столові ложки сметани; зелень кропу і петрушки; сіль, олія. Приготування: Скумбрію розморозити, почистити і помити. Розділити на філе, видалити кісточки і порізати на великі шматки. Цибулю почистити від шкірки, помити і порізати кільцями або півкільцями. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці або порізати кружечками. На розігріту сковорідку з олією викласти цибулю і підсмажити до золотистого кольору, додати моркву і ще смажити на маленькому вогні близько 10 хвилин. Зелень кропу і петрушки промити, просушити і дрібно порізати. Твердий сир натерти на крупній тертці. В окремій посудині перемішати натертий твердий сир зі сметаною, майонезом, декількома ложками води і зеленню. Посолити до смаку. Форму для запікання застелити фольгою і викласти спершу шар смаженої цибулі з морквою, поверх овочів – шматки скумбрії, і все це залити сирною масою. Форму накрити фольгою і поставити в розігріту духовку. Запікати 30 хвилин при температурі 180º, а потім зняти фольгу і пекти ще 15-20 хвилин до утворення рум’яної скоринки. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|