Цибулеві кільця в пивному клярі – чудова закуска до пива, або серіалу
08 лютий 2017 20:30
4 821
0
Хто бодай раз куштував цибулеві кільця в пивному клярі, знає, що кращої закуски до пива годі й шукати. Приготувати ці ароматні кілечка в хрусткій оболонці під силу навіть новачку. А ще рум’яними кільцями можна прикрасити будь-яку страву до святкового столу. Інгредієнти: 3-4 великі цибулини; 2 яйця; ½ скл. світлого охолодженого пива; ½ скл. борошна; соняшникова олія для смаження; сіль, перець, спеції за смаком.; Приготування: Цибулю нарізати кільцями. Якщо цибуля надто «сердита», вимочити нарізані кільця в молоці впродовж 10 хвилин. Відділити жовтки від білків. Збити жовтки з борошном, пивом і сіллю. Білки збити окремо і маленькими порціями ввести у жовткову масу. Додати улюблені спеції. Залишити кляр настоятися хвилин 15. Якщо цибулеві кільця вимочувалися в молоці, викласти їх на паперову серветку, щоб просушилися. На добре розігріту пательню щедро налити олії. По одному вмочувати кільця у кляр і викладати на пательню. Обсмажувати з обох боків до золотистого кольору. Викладати на паперову серветку, щоб увібрати зайву олію. Подавати з кисло-солодким майонезним або сметанним соусом, або як закуску до пива. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|