Зпікаємо свинину з овочами у фользі
08 лютий 2017 14:35
2 310
0
Пропонуємо вашій увазі простий рецепт приготування соковитої свинини з овочами. Інгредієнти: 800 г шийної частини свинини; 2 цибулини; 2 помідори; одна гостра перчинка; 1 лимон; перець чорний мелений; Приготування: М’ясо попередньо замочити в маринаді, щоб воно після запікання залишилося м’яким і соковитим. Для цього помідори і цибулю пошинкувати кружальцями, з лимона відтиснути сік (можна замінити 0,5 склянки сухого білого вина), поперчити і змішати. М’ясо повністю занурити маринад і залишити на 2 години. На фольгу викласти нарізану цибулю, на неї – свинину, і все це вкрити шматочками помідорів. Останній шар – розрізана уздовж гостра перчина. М’ясо з овочами герметично загорнути у фольгу, помістити на деко і поставити у розігріту духовку приблизно на 1 годину. Через годину дістати деко, розгорнути фольгу і поставити м’ясо допікатися ще 10-15 хвилин, щоб зарум’янилась скоринка. Дістати з духовки, дати схолонути. Порізати м’ясо на порційні шматочки, поряд покласти спечені овочі. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|