Запікаємо курячі стегенця у медовому соусі
31 січень 2017 16:09
2 632
0
Напевно ви вже переконалися, що рецептів приготування соковитої курятини – дуже багато. Пропонуємо вашій увазі цікавий рецепт, де гармонійно поєднується і солодке, і кисле, і гірке. Курячі стегенця у медовому соусі просто тануть у роті. Інгредієнти: 1 кілограм курячих стегенець; 90 грамів меду; 1/4 склянки діжонської гірчиці; 1 столова ложка оливкової олії; 2 гілочки розмарину або 0,5 чайної ложки сушеного; сік половинки апельсина; сіль до смаку. Приготування: Курячі стегенця промити і за допомогою рушничка чи серветки забрати зайву вологу, щоб вода не розбавила соус. Готуємо соус. У миску видушити сік половинки апельсина, додати оливкову олію, сіль, мед та діжонську гірчицю. Все ретельно вимішати до однорідної маси. замість оливкової олії можна використати соняшникову. Соус для курячих стегенець готовий. У форму для запікання викласти курячі стегенця і посолити, за бажанням можна додати перцю. Залити все готовим соусом і посипати сушеним розмарином або покласти зверху гілочки свіжого розмарину. Помістити курячі стегенця в розігріту до 180 ºС духовку і запікати приблизно 45 хвилин. Коли вони будуть готові, то при проколюванні м’яса буде виділятись прозорий сік. Соус, який залишився, можна перелити в соусницю і подавати разом із м’ясом. Це стане чудовим доповненням до соковитих курячих стегенець. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|