Маринуємо скумбрію "гарячим" способом
30 січень 2017 20:00
5 545
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт маринування скумбрії "гарячим" способом. Попереднє приготування займе не більше 30 хвилин. А вже за добу ароматна, ніжна скумбрія буде на вашому столі. Інгредієнти: 2 скумбрії; 2 цибулини; 1 ст. ложка солі; 0,5 ст. ложки цукру; 1 ст. ложка оцту; 1 ст. ложка соняшникової олії; 6 горошин чорного перцю; 3 горошини духмяного перцю; 0,5 л води; 1 лавровий листок. Приготування: Скумбрію випатрати, обрізати голови, порізати на поперечні шматочки 3-4 см завширшки. Цибулю порізати півкільцями. В банку викласти шарами шматочки скумбрії, перекладаючи цибулею, влити ложку олії. Закип’ятити воду, додати сіль, цукор, всі спеції, добре перемішати до повного розчинення солі. Залити гарячий маринад разом з нерозчиненими спеціями у банку з рибою та цибулею. Закрити кришкою (найкраще металевою, що закручується), охолодити, поставити в холодильник на добу. За цей час банку зі скумбрією кілька разів дістати з холодильника і струсити. Готову мариновану скумбрію дістати з банки, викласти шматочки риби та цибулі на тарілку для оселедця і подати до столу. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|