Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо торт-закуску "Наполеон". Смачно та оригінально

Готуємо торт-закуску "Наполеон". Смачно та оригінально


Готуємо торт-закуску "Наполеон". Смачно та оригінально

Зазвичай ми звикли, що «Наполеоном» нас пригощають наостанок. Чай, кава, солодкий торт.

Ми пропонуємо вам здивувати ваших гостей, та подати його в якості закуски. Зрозуміло, що цього разу наш "торт" буде зовсім не з кремом та горіхами.

Узявши за основу листкове тісто, можна приготувати і смачну закуску. До того ж, для її приготування не потрібно багато продуктів та часу.

Інгредієнти:

6 готових коржів або листкове тісто для них;
2 морквини;
2 цибулини;
3 яйця;
2 банки консервованих сардин;
150 грамів твердого сиру;
часник, майонез, соняшникова олія.

Приготування:

Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на грубу тертку. І те, й інше разом підсмажити на олії. У кінці смаження додати 2 подрібнені зубчики часнику.

Сардину розім’яти виделкою. Яйця і сир потерти на грубу тертку.

Отже, маємо 3 види начинки: сардина, овочі і яйця з сиром.

Перший корж змастити майонезом, поверх викласти половину сардини, прикрити другим коржем. Знову майонез. Зверху – овочі. Кладемо третій корж. І його покриваємо майонезом, на який викладаємо яйця з сиром. На четвертий корж поверх майонезу викласти решту сардини.

Зверху торт помазати майонезом і обсипати крихтами із 6-го коржа.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: