Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Обмаль часу та бажання? Приготуйте "Ліниві голубці"

Обмаль часу та бажання? Приготуйте "Ліниві голубці"


Обмаль часу та бажання? Приготуйте "Ліниві голубці"

Зазвичай чи не найбільше часу у приготуванні класичної страви займає підготовка капустяних листків та формування голубців.

Цей рецепт сподобається тим, у кого немає часу, або натхнення крутити голубці.

Ця страва, готуються інакше та має не зовсім канонічний вигляд, проте "ліниві голубці" виходять не менш поживними й абсолютно не поступаються смаком та ароматом.

Інгредієнти:

500-600 грамів м’ясного фаршу;
невелика головка капусти;
2 склянки рису;
2 яйця;
3 цибулини;
2 морквини;
4-5 ложок сметани;
3-4 ложки томатної пасти;
сіль, перець, зелень;
соняшникова олія.

Приготування:

Капусту дрібно порізати і протушкувати у глибокій сковорідці, додавши кілька ложок олії і трохи води. Посолити.

Рис відварити до напівготовності.

1 цибулину і 1 морквину злегка обсмажити в олії.

Зєднати фарш, капусту, рис і овочі. Посолити, поперчити, додати яйця і добре вимішати.

Глибоку форму для запікання змастити олією і викласти масу у вигляді невеликих пиріжків – кожен трошки завбільшки ніж звичайний голубець.

Підсмажити решту цибулі і моркви, додати сметану, томатну пасту, долити водою, щоб соусу стало стільки, аби покривав повністю голубці у формі. Посолити суміш.

Залити голубці і поставити в духовку на 40-45 хвилин.

Готові "ліниві голубці" посипати порізаною зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: