Легко та смачно. Готуємо свинину по-румунськи
13 січень 2017 18:30
2 711
0
Пропонуємо вам спробувати приготувати свинину по-румунськи. Страва легка в приготуванні, м’ясо виходить ароматне, та соковите. Свинина по-румунськи чудово поєднується з усіма гарнірами – чи то картопля, чи то макарони, чи різноманітні крупи. Інгредієнти: 800 грамів свинини; 200 грамів олії; 100 грамів твердого сиру; 2 курячі яйця; 3 столові ложки борошна; 2 столові ложки томатної пасти; кріп, петрушка, мелений чорний перець, сіль. Приготування: М’ясо свинини промити, просушити паперовим рушничком, порізати на шматочки та відбити як на відбивні. Поперчити і посолити. Курячі яйця добре збити, додати томатну пасту та сіль, ретельно перемішати до однорідного стану. Петрушку і кріп промити під проточною водою, обсушити і дрібненько порізати. Частину твердого сиру (50 грамів) натерти на крупній тертці. Борошно просіяти через сито. Подрібнену зелень, натертий твердий сир і борошно додати в яєчну масу, ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Відбите м’ясо свинини обваляти в борошні, а потім в приготованому клярі та смажити на олії до утворення золотистої, хрусткої скоринки. Перед подачею на стіл посипати натертим на крупній тертці сиром, що залишився, та подрібненою зеленню. До свинини по-румунськи чудово смакує гарнір з картоплі та легкий овочевий салат. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|