Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Легко та смачно. Готуємо свинину по-румунськи

Легко та смачно. Готуємо свинину по-румунськи


Легко та смачно. Готуємо свинину по-румунськи

Пропонуємо вам спробувати приготувати свинину по-румунськи. Страва легка в приготуванні, м’ясо виходить ароматне, та соковите.

Свинина по-румунськи чудово поєднується з усіма гарнірами – чи то картопля, чи то макарони, чи різноманітні крупи.

Інгредієнти:

800 грамів свинини;
200 грамів олії;
100 грамів твердого сиру;
2 курячі яйця;
3 столові ложки борошна;
2 столові ложки томатної пасти;
кріп, петрушка, мелений чорний перець, сіль.

Приготування:

М’ясо свинини промити, просушити паперовим рушничком, порізати на шматочки та відбити як на відбивні. Поперчити і посолити.

Курячі яйця добре збити, додати томатну пасту та сіль, ретельно перемішати до однорідного стану.

Петрушку і кріп промити під проточною водою, обсушити і дрібненько порізати.

Частину твердого сиру (50 грамів) натерти на крупній тертці. Борошно просіяти через сито.

Подрібнену зелень, натертий твердий сир і борошно додати в яєчну масу, ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

Відбите м’ясо свинини обваляти в борошні, а потім в приготованому клярі та смажити на олії до утворення золотистої, хрусткої скоринки.

Перед подачею на стіл посипати натертим на крупній тертці сиром, що залишився, та подрібненою зеленню.

До свинини по-румунськи чудово смакує гарнір з картоплі та легкий овочевий салат.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: