Новорічні страви: Рецепт печінкового торту з печерицями
28 грудень 2016 16:00
4 211
0
Ну що це за святковий стіл без торту. Але чому він повинен бути завжди на десерт? Давайте розмістимо його серез закусок. Пропонуємо вашій увазі рецепт печінкового торту, який вам точно сподобається. Інгредієнти: кілограм яловичої чи телячої печінки; 5 яєць; півкілограма печериць; півсклянки молока; 4 цибулини; 2 склянки борошна; зелень; сіль, перець; соняшникова олія; 1 склянка сметани. Приготування: Печінку і 2 цибулини перекрутити через м’ясорубку, додати яйця, борошно, молоко, сіль, перець. Суміш повинна мати консистенцію густої сметани. На сковороді, змащеній олією, спекти великі млинці, обсмажуючи їх з обох боків. Гриби почистити і посмажити з цибулею. Посолити, додати сметану і трохи потушкувати. Млинці змащувати начинкою із грибів і складати їх у вигляді торта. Верхній млинець можна прикрасити зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|