Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Новорічні страви: Рецепт печінкового торту з печерицями

Новорічні страви: Рецепт печінкового торту з печерицями


Новорічні страви: Рецепт печінкового торту з печерицями

Ну що це за святковий стіл без торту. Але чому він повинен бути завжди на десерт? Давайте розмістимо його серез закусок.

Пропонуємо вашій увазі рецепт печінкового торту, який вам точно сподобається.

Інгредієнти:

кілограм яловичої чи телячої печінки;
5 яєць;
півкілограма печериць;
півсклянки молока;
4 цибулини;
2 склянки борошна;
зелень;
сіль, перець;
соняшникова олія;
1 склянка сметани.

Приготування:

Печінку і 2 цибулини перекрутити через м’ясорубку, додати яйця, борошно, молоко, сіль, перець. Суміш повинна мати консистенцію густої сметани.

На сковороді, змащеній олією, спекти великі млинці, обсмажуючи їх з обох боків.

Гриби почистити і посмажити з цибулею. Посолити, додати сметану і трохи потушкувати.

Млинці змащувати начинкою із грибів і складати їх у вигляді торта. Верхній млинець можна прикрасити зеленню.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: